Social Media

Netiquette.

Bij Bechtle maken wij ons hard voor gelijke kansen en zijn wij tegen discriminatie

op basis van geslacht en genderidentiteit, seksuele geaardheid, leeftijd, religie en wereldbeeld, etnische afkomst en nationaliteit, ziekte of handicap. Dat hebben we ook vastgelegd in onze Gedragscode en daarom hebben we het Handvest voor Diversiteit en het Global Compact van de VN ondertekend.

Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot een respectvolle samenwerking, succesvolle teams en ten slotte tot levensvatbaarheid van bedrijven in de toekomst. Het beste bewijs: Bij Bechtle werken bijna 14.000 mensen uit meer dan 100 landen in 14 Europese landen.

 

Iedereen is welkom om gedachten en ideeën met ons en elkaar te delen op onze socials, zolang ze onze netiquette-richtlijnen respecteren. Dit betekent dat de communicatie wordt gekenmerkt door wederzijds respect en tolerantie, dat discussies gebaseerd zijn op feiten en de toon van de gesprekken vriendelijk is. Uiteraard heeft iedereen het recht om zijn mening te uiten.

Wij behouden ons echter het recht voor om content van onze site te verwijderen als deze aanstootgevend, seksistisch, bedreigend, discriminerend, beledigend, lasterlijk, misleidend of onwettig is dan wel aanzet tot geweld. Door een duidelijk standpunt in te nemen, willen wij ons steentje bijdragen aan een goede verstandhouding.